Learning Express Toys & Gifts Namen Lauren Derse CEO • The Toy Book

Lauren Derse | Bron: Learning Express/The Toy Book

Leren Express Speelgoed & Geschenken zit midden in een leiderschapstransitie, maar het houdt het bedrijf in de familie.

Sharon DiMinico, de oprichter van Learning Express, vierde het 35-jarig jubileum van het bedrijf – de toonaangevende franchisegever van speciale speelgoedwinkels in de VS – door de fakkel door te geven aan haar dochter, Lauren Derse, die de rol van CEO op zich neemt.

“Lauren heeft een Harvard Business School-diploma met zich meegebracht, maar wat nog belangrijker is, ze is al meer dan zes jaar bekend in de winkel en vier jaar lang meerdere winkels”, zegt DiMinico. “Niets vervangt ervaring uit de eerste hand. U kunt een bedrijf als het onze niet leiden zonder de ins en outs van onze core business te kennen. Lauren zal een uitstekende leider zijn en ze heeft mijn volledige vertrouwen.”

Het nieuws over de leiderschapsverandering werd openbaar gemaakt tijdens de jaarlijkse conventie en leveranciersbeurs van Learning Express.

Bron: Learning Express Toys & Gifts

“Om te zeggen dat ze een inspiratie is, is een understatement”, zegt Derse, commentaar op de erfenis van haar moeder. “Haar harde werk, passie en visie hebben me door school, carrière en leven geleid. Ze creëerde iets dat zoveel levens heeft beïnvloed. De Learning Express-franchise geeft gezinnen de mogelijkheid om hun eigen bedrijf te bezitten met de steun van een thuiskantoorteam. De gemeenschappen waar Learning Express gevestigd is, profiteren van de beschikbaarheid van speelgoed van hoge kwaliteit, de beste klantenservice en een speelcentrum voor ouders en kinderen.”

Terwijl Derse de rol van CEO op zich neemt, blijft DiMinico bij het bedrijf als eigenaar en voorzitter.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Hollandrailindustry.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart