Amy Graczyk benoemd tot Chief People Officer bij PlayMonster • The Toy Book

Amy Grazyk | Bron: PlayMonster/The Toy Book

Er is een vriendelijk nieuw monster op jacht op de afdeling personeelszaken van PlayMonster.

De in Wisconsin gevestigde speelgoed- en gamemaker achter Yeti in My Spaghetti, 5 Second Rule, Snap Ships en Koosh hebben Amy Graczyk benoemd tot Chief People Officer. In haar nieuwe rol zal Graczyk, die vanuit Vericity Inc. bij het bedrijf komt werken, toezicht houden op het bepalen en implementeren van strategische HR-richtingen op het gebied van mensen, cultuur, organisatiestructuur, diversiteit en inclusie binnen de wereldwijde teams van PlayMonster.

“Terwijl we PlayMonster blijven laten groeien als een snelle en wereldwijd gestructureerde organisatie, blijven mensen, talent en organisatorische uitmuntendheid een topprioriteit, waarbij werknemers ons meest waardevolle bezit zijn”, zegt PlayMonster CEO Tim Kilpin. “Amy brengt enorme waarde in haar leiderschapsaanpak en we zijn verheugd haar te verwelkomen in het team.”

“Deelnemen aan Play Monster biedt zo’n opwindende kans met een wereldwijde toekomst: een om de bedrijfscultuur verder vorm te geven, waar vreugde niet alleen wordt weerspiegeld in de producten, maar ook in de werkomgeving”, zegt Graczyk. “Mijn passie is om met teams samen te werken om resultaten te behalen, en wat er gebeurt bij PlayMonster is ongelooflijk dynamisch en opwindend om deel van uit te maken.”

Voorafgaand aan haar werk als Chief People Officer bij Vericity – moederbedrijf van Fidelity Life & eFinancial – bekleedde Graczyk functies bij bedrijven als AbbVie, TransUnion en Nestle. Ze heeft eerder 15 jaar met succes leiding gegeven aan organisatieontwikkeling bij Kraft Foods.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Hollandrailindustry.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart