Spielwarenmesse eG geeft terug voor Corporate Volunteering Day • The Toy Book

Bron: Spielwarenmesse eG

Het team van Spielwarenmesse eG verruilde zijn bureaus en schermen voor gereedschapskisten en penselen.

De internationale beursorganisator nam op 5 juli opnieuw deel aan Corporate Volunteering Day in Neurenberg, Duitsland. Het programma nodigt bedrijven in Neurenberg uit om deel te nemen aan een verscheidenheid aan projecten, bedoeld voor instellingen die mogelijk niet over de middelen beschikken om deze projecten zelf uit te voeren .

Het team van Spielwarenmesse eG beschildert houten schuttingpanelen met kinderen uit de kinderkamer. | Bron: Spielwarenmesse eG

Als onderdeel van een vrijwillige en zelfopgelegde plicht tot maatschappelijk verantwoord ondernemen, heeft het team van Spielwarenmesse eG het hek van de kwekerij Haus für Kinder een facelift gegeven. De kleuterschool biedt educatieve opvang voor maximaal 140 kinderen, die ook genoten van het evenement. Het terrein was voorheen omringd door een eenvoudig metalen hek, maar het team verruilde het voor gekleurde houten hekpanelen om het een vriendelijker gevoel te geven.

“De raad van bestuur is erg blij om de vrijwillige betrokkenheid van ons team te ondersteunen”, zegt Christian Ulrich, woordvoerder van de raad van bestuur, Spielwarenmesse eG. “Samen iets kunnen bereiken is een groot goed. Met deze werkinspanning gaat de hulp direct daar waar het nodig is.”

Spielwarenmesse eG verwelkomt de speelgoedindustrie terug naar Neurenberg voor de International Toy Fair, die zal plaatsvinden van 1-5 februari 2023.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Hollandrailindustry.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart