Pion Kunststoffen BV

PION staat voor Partnership Is Our Nature
Bent u betrokken bij infrastructurele projecten, bij het ontwerp of de aanleg van kabel- en leidingnetwerken? Dan weet u hoe belangrijk het is om kabels en leidingen optimaal te beschermen. PION Kunststoffen levert hiervoor hoogwaardig advies en oplossingen op basis van professionaliteit en duurzaamheid. Daarmee kiest u niet alleen voor kwaliteit, veiligheid en continuïteit van uw infrastructurele kabelen leidingnetwerken, maar ook voor een betrokken en betrouwbare partner.

Van vele markten thuis
Bent u op zoek naar een veelzijdig adviseur en een kritisch en doelgericht sparringpartner, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor kwaliteitsverhoging en kostenbeheersing? PION Kunststoffen heeft jarenlange ervaring in het beschermen van kabels en leidingen voor spoor-, energie-, rijkswegen-, defensie- en telecomprojecten.

De top in kabelbescherming
PION’s ambitie is om binnen onze belangrijkste markten de ontwikkelpartner te worden op het gebied van het beschermen van ondergrondse kabel/netwerken. Vroegtijdig meedenken en gezamenlijk tot de meest ideale of zelfs grensverleggende oplossingen komen. Daarnaast biedt PION tegen zeer marktconforme condities een uitgebreid assortiment standaard kabelbeschermingsartikelen. Zo maken we ons motto ‘Capable in Cable Protection’ elke dag opnieuw waar.

Nieuwsgierig?
Partnership bewijst zich in de praktijk. We gaan dan ook graag de samenwerking met u aan. Wilt u daarover eens van gedachten wisselen – al dan niet op basis van een concreet project? Neem dan gerust contact met ons op.

Producten, diensten en expertise

Infrastructuur | Kabels

Adres
Stadsring 147
3817 BA Amersfoort

T: 033 2538630
F: 0332538633
E: info@pionkunststoffen.nl
I: http://www.pionkunststoffen.nl
Contactpersoon:

Directeur
drs. Gerben A. Borger
E: G.Borger@pionkunststoffen.nl

Contact

Secretariaat HRI i.l.
Transistorstraat 71M
1322 CK Almere
Postbus 22142, 1302 CC ALMERE
035 69 54 134
KvK 40413477
hri@sbb.nl

 

Share This